Asset 4.png

Suomen Talotekniikka

Luottamus keskiössä

Kun Jani Räsänen liittyi Suomen Talotekniikka Oy:n palvelukseen alkoi yhtiön kehityksessä uusi vaihe, jossa takana oli uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojekti ja edessä Aavan asettuminen osaksi yhtiön jokapäiväistä toimintaa. Digiloikka mahdollisti uudenlaisen tavan keskittyä liiketoimintaan ja sen kehittämiseen.

"Olin alkuun melko skeptinen sen suhteen, että pystyykö rakennusalalle uusi ohjelmistotalo toteuttamaan vaativan ja laajan ohjelmistokokonaisuuden kunnolla. Tutustuttuani Aavan ratkaisuun aloin vähitellen ymmärtämään sen todellisen potentiaalin ja samalla kasvoi varmuus siitä, että Aava oli paras mahdollinen vaihtoehto Suomen Talotekniikalle."
 

-Jani Räsänen, Hallintojohtaja

Tavoitteet projektinhallinnan ja jälkilaskennan osalta asetettiin korkealle. Suomen Talotekniikan johdossa ymmärrettiin, että isommissa asiakasprojekteissa voidaan saada merkittäviä säästöjä, kun järjestelmä tukee liiketoimintaa oikealla tavalla. Aavan toimittama järjestelmä mahdollisti tämän ja vieläpä täsmälleen sillä tavoin, miten Suomen Talotekniikka oli aiemmin sen suunnitellut.

"Järjestelmäprojektin onnistumiseksi hyvä yhteistyö on kaikkein tärkeintä. Aavalla halutaan ymmärtää asiakasta."


-Jani Räsänen, Hallintojohtaja

Suomen Talotekniikka Oy:lle kehitettiin yhteistyössä Aavan kanssa järjestelmä, jossa kirjaaminen, seuranta, raportointi ja reaaliaikaisen tilannekuvan muodostaminen mahdollistavat yhtiön kehittymisen ja erinomaisen asiakaskokemuksen. Valtaosa työstä tehdään projektikohteessa, joka korostaa yksinkertaisen ja toimivan toteutuksen tärkeyttä. Lisäksi vaativa asiakaskunta edellyttää laajaa raportointia sekä suorittaa tiukat auditoinnit ja kaiken päälle tulevat viranomaisvaatimukset, jotka ovat muuttuneet alalla huimaa vauhtia.
 
"Aavassa parasta on se, että se on todella joustava järjestelmä. Se mahdollistaa jatkuvan kehittämisen sitä mukaa, kun yhtiö tai sen liiketoiminta muuttuu. Projektien jälkilaskennalla on saavutettu merkittävä kilpailuetu, kun seuranta auttaa tunnistamaan projektien kehityskohteet ja löytämään onnistumiset. Suosittelen järjestelmää myös isompiin projekteihin ja yrityksiin."


-Jani Räsänen, Hallintojohtaja

1/1

© Copyright Aava Ohjelmistot Oy 2020.
All rights reserved.

Lataa tietosuoja- ja rekisteriseloste (GDPR)